Csütörtök, 2018-11-15, 11:33 PM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki a legjobb játékos?
Összes válasz: 19

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

A fiatal Ganz is lehetőséget kaphat

A legfrissebb hírek szerint Zlatan Ibrahimovic már játszhat a találkozón, de Filippo Inzaghi és Stephan El Shaarawy biztosan nem, ahogy Robinho sem. Pippo és El Shaarawy nincsenek nevezve a BL-re, Robinho pedig továbbra is sérült.

„Hallottam róla, hogy a Milan kénytelen lesz nevezni őt a meccsre, mert nincs más bevethető csatára.” – kommentálta a fiáról megjelenő hírt Maurizio Ganz.

„Nem értek egyet ezzel a megállapítással! Az AC Milan sosem kényszerből tesz valamit. Ha a fiam tagja lesz a keretnek, akkor az azért lesz, mert kiérdemelte és mert a klub hisz benne.”

Simone Andrea Ganz szerepel a Milan B listáján a Bajnokok Ligájában, melyen a fiatal, saját nevelésű játékosokat lehet nevezni. El Shaarawy azért nincs rajta ezen, mert egy új UEFA szabály szerint a fiatal játékosnak a megelőző két szezonban is a csapatnál kell lennie és ugyebár El Shaarawy csak a nyáron érkezett Milánóba.

„Ő egy igazi modern csatár, remek szeme van a szép gólokhoz. Sokat mozog a pályán, nem álldogál a tizenhatoson belül, ahogy én tettem. Mindig igyekszem tanácsokkal segíteni őt.”- jellemezte fiát az idősebbik Ganz.

Simone Andrea Ganz szeptember 21-én töltötte be 18. életévét. Jelenleg a Primavera keretének tagja.

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-09-28)
Megtekintések száma: 298 | Hozzászólások: 1 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0 Spam
1 usco  
Dear milan sir,I'm giving you thanx to know us like such as iftormanions.It will inspire our new generation.It is proud of us many of those information I didn't know before.I'm hopeful that govt will take it seriously.Md.Sunmun MunshiStudent,UK

Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018