Péntek, 2018-11-16, 0:45 AM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki nyeri az Európa-Ligát
Összes válasz: 14

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Bemutatták Aquilanit és Nocerinót

Alberto Aquilani

„Tíz napja vagyok a csapat tagja, volt elég időm átérezni, hogy egy nagy klub játékosa lettem, mely a világ egyik legpatinásabb egyesülete. Most nincs más hátra, mint elkezdeni a munkát és haladni előre az edzésekkel, a meccsekkel.


Pirlo? Szerintem nem szabad minket összehasonlítani, teljesen mások vagyunk. Ő egy igazi klasszis, ha vele emlegetnek együtt, az nekem megtiszteltetés.

Minden játékos szeretne a Milan tagja lenni. Az átigazolásom előtt két nappa tudtam meg, hogy idejöhetek, gyors üzlet volt. Milanello egyszerűen fantasztikus hely, itt minden megtalálható amire szükségünk van ráadásul itt mindenki rendkívül kedves, ez egy igazi család.  Szeretném ha tovább is maradhatnék és itt játszhatnék. Az előző szezonban a Juvénál nem a kedvenc posztomon játszottam, de egy négy középpályással játszó csapatban tudok támadó középpályást is játszani vagy a balszélen szerepelni, ami a legközelebb áll hozzám. Mr. X-ről ne kérdezzenek.

A Lazio és a Barcelona elleni találkozók nehezek lesznek ,ez biztos. A Lazio erős csapat, a Barcelonáról pedig mindenki tudja, mire képes. Mi azonban a Milan vagyunk, szóval tartson tőlünk a többi csapat.

Hálás vagyok a Juventusnak, mert engedték, hogy visszajöjjek Olaszországba, sok tétmeccsen játszhattam és visszakerültem a válogatottba is.

Számomra továbbra is Totti a Roma szimbóluma. A klubé, mely egy megújuláson megy keresztül, de ezért még nem érdemli meg Francesco azokat a kritikákat, amiket kap. Türelmesnek kell lenni az új edzővel és taktikával szemben.

A nemzeti csapatnál is azt kell tenni amit a klubnál, mindig a maximumot nyújtani. Nekünk nagyon sokat jelent a válogatott, érthető hogy boldogok vagyunk a kijutás miatt.

Angliában jól éreztem magam, ott teljes egészében a fociért élnek. A pályán kívül néha nehéz, főleg annak, aki Rómában élt előtte, de ha fociról és az ahhoz tartozó dolgokról van szó, ők a legjobbak. Nem volt ideális, hogy nem mindig játszottam, de ha rendszeresen lehetőséget kap valaki, akkor remek dolog az angol ligában szerepelni.

Allegriben azonnal feltűnt az elszántság. Minden játékos nagyon jó véleménnyel van róla. Nem arra készülök, hogy a kispadon kapok helyet, hiszen minden játékos a pályán érzi jól magát. Alig várom a kezdést, izgalmas kaland lesz.”

Antonio Nocerino

„Nagyon jóban vagyok Antonio Cassanóval és Alberto Aquilanival. Megtudtam pár dolgot a Milanról a válogatott összetartások idején, de mindenki ismeri valamennyire ezt a klubot. Most már csak rajtam múlik, hogy éljek ezzel a lehetőséggel. Még sosem nyertem semmilyen trófeát, de nagyon szeretnék és most egy nyertes klubban vagyok, pontosabban abban, amelyik a legtöbb nemzetközi kupát nyerte eddig.


A Palermo sokat segített nekem abban, hogy érett játékossá váljak és nekik is köszönhetem, hogy most itt vagyok. Remek keretük van és a szurkolók is csodásak arrafelé.

Szeretném meggyőzni azokat, akik idehoztak engem, hogy jó döntés hoztak. Azon a poszton játszom, ahol szükség lesz rám. Az üzletet hamar megkötöttük. Amikor szóltak, hogy a Milan szeretne leigazolni, szinte ugráltam örömömben, hatalmas meglepetés volt.

Nem akarok bosszút állni az Interen, amiért legyőztek minket a Coppa Italia döntőjében. Szeretném őket legyőzni a városi rangadón és mindenki más előtt végezni a bajnokságban, de ez mindannyiunk célja.

Köszönettel tartozom a Juventusnak is, mert jobb játékos lettem, mikor náluk szerepeltem és nincs benne harag, amiért el kellett jönnöm onnan. Négy éve úgy döntöttek, hogy elengednek, én pedig folytattam a játékot és bíztam magamban.

Eddig még nem volt lehetőségem beszélgetni Gattusóval, de nyilván nagyon sokat tud segíteni nekem és hasznos tanácsokkal lát majd el.

Nagyon keményen dolgoztam azért, hogy a válogatott tagja lehessek és mindent megteszek, hogy megtartsam a helyem. Amikor egy olyan nagy klubhoz kerülsz, mint amilyen a Milan, még jobb játékossá kell válnod és folyamatosan fejlődnöd kell.”

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-09-07)
Megtekintések száma: 194 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018