Péntek, 2018-11-16, 0:40 AM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki a legjobb játékos?
Összes válasz: 19

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Ganz lehet a harmadik legfiatalabb

A Milanról a képzet alakult ki, hogy inkább a rutinos, idősebb játékosokra épít. Ez általában igaz, de ez még nem jelenti azt, hogy időnként ne kapnának lehetőséget a fiatalok.

A Bajnokok Ligájában a legfiatalabb Milan mezben pályára lépő játékos Ignazio Abate, aki annak idején 17 évesen és 27 naposan játszott a Celta Vigo ellen.

Massimiliano Cappellini a második a listán. Az egykori csatár csak ötször szerepelt a klub mezében, de az 1989/90-es szezonban 17 évesen 8 hónaposan és 15 naposan lehetőséget kapott, ezzel Abate mögött ő a második a listán.

Ha Simone Andrea Ganz pályára lép, ő lesz a harmadik legfiatalabb, megelőzve Alexandre Patót, aki 2008 februárjában az Arsenal ellen 18 évesen és 5 hónaposan kapott lehetőséget.

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-09-28)
Megtekintések száma: 321 | Hozzászólások: 1 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0 Spam
1 Narayan  
Cara Fili,eccomi a raccontarti che come te e tutte le fgliiirls che mi hanno preceduto,amo le librerie in particolare la Feltrinelli,guardo,sbircio,cerco se non trovo cif2 che cerco,chiedo e8 bellissinmo! mi piace,il personale difficilmente incalza con il chiederti posso aiutarla ,questo mi rende tranquilla,l'angolo che mi piace di piu' e8 lo spazio dedicato ai bambini,credimi,recentemente mi sono entusiasmata del libro:Il piccolo principe un edizione particolare,ebbene attimi di silenziosa felicite0 anche se e8 rimasto le0,ed ora ciao e tanti auguri per il decennio dellahome-sweet -home,un bacio per voi ,natyCiao LETY un abbraccio da una nonna mancata!!!

Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018