Péntek, 2018-11-16, 0:06 AM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki a legjobb játékos?
Összes válasz: 19

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Gattusóért ismét kopogtat az Anzsi

Olasz sajtóértesülések szerint a Milan játékosa a napokban újabb ajánlatot kapott az Anzsi milliárdos tulajdonosától. Szulejmán Kerimov, az orosz első osztályú, de dagesztáni székhelyű Anzsi Mahacskala dúsgazdag tulajdonosa állítólag évi 6,5 millió eurós fizetést adna Gattának, ha aláírna. A szerződés 2 évre szólna, 2014-ben járna le.

Gattusónak a Milan csapatánál 2012 nyarán jár le a szerződése. A 33 éves középpályás jelenleg évi 4 millió eurót keres (ezzel a csapat 3. legjobban fizetett játékosa, nála többet csak Ibra és Flamini keres; Mexes, Silva, Pato és Robinho ugyanennyit).

Tavaly már nagyon határozottan érdeklődött Gattuso iránt az Anzsi (10-12 millió eurós ajánlatról szóltak a hírek),  de a népszerű játékos nemet mondott a dagesztániaknak. Most viszont az olasz lapok szerint elképzelhető, hogy Gattuso és a Milan is elfogadja a télen az ajánlatot, hiszen nem valószínű, hogy 2012 nyarán Gattuso hosszabbítana.  Egyrészt már mindent megnyert a Milannal, amit lehet, másrészt elképzelhető, hogy újabb kihívásokat találna az orosz bajnokságban.

Amennyiben a transzfer létrejön, akkor elképzelhető, hogy a Milan már a télen elhozza a Fiorentinától Montolivót, akiért a nyári transzferpiacon több ajánlatot is tett Galliani.

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-09-16)
Megtekintések száma: 249 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018