Péntek, 2018-11-16, 0:13 AM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki nyeri az Európa-Ligát
Összes válasz: 14

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Hivatalos: Aquilani a Milan játékosa!

A legfrissebb fejlemények az ügyben:

- péntek 15:00 Az AC Milan hivatalos oldalán köszönti Alberto Aquilanit, mint a csapat új játékosát. Aquilani sikeresen átment a tegnapi és a mai orvosi vizsgálatokon is, így immár ő is a Milan keretének a tagja.

- péntek 9:30 Aquilani Milanellóban részt vesz a második orvosi vizsgálaton. A szerződés aláírása után pár nappal már a válogatott keretével készül a szeptember elején esedékes mérkőzésekre. A Milanban leghamarabb a Lazio elleni bajnoki mutatkozhat be szeptember 10-én.

- péntek 8:00 A Liverpool hivatalos oldalán már bejelentette, hogy megállapodtak a Milannal és Aquilani opcióval egybekötött kölcsönbe kerül az olasz klubhoz.

"Szeretném megköszönni Albertónak azt a hozzáállást, amivel a tárgyalások során viszonyult az ügyhöz. Végig az volt a vágya, hogy rendszeres játéklehetőséghez jusson, amiért hajlandó volt áldozatokat is hozni. Sok sikert kívánunk neki a következő szezonban.” – írta Damien Comolli a Liverpool futballigazgatója a klub oldalán.

- csütörtök 17:00 A hivatalos szerződés aláírásra még egy napot várni kell. Aquilani holnap Milanellóban még részt vesz az második orvosi vizsgálaton is, majd aláír a Milanhoz.

- csütörtök 13:30 Aquilani az il Corriere dello Sportnak nyilatkozott az orvosi vizsgálat után:

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ez fordulópont a karrieremben. Azért jöttem a Milanhoz, hogy jól teljesítsek. Én vagyok-e az új Pirlo? Más típusú játékos vagyok, mint ő. Mindenesetre az, hogy összehasonlítanak vele, extra felelősséget jelent számomra. A középpálya bármely pontján tudok játszani. Nem probléma számomra, hogy opcióval vettek kölcsön és a jövőben sem lesz ebből gond. Mindent megteszek, hogy bizonyítsak a klubnak.”

- csütörtök 10:00 Aquilani ezekben a percekben is éppen az orvosi vizsgálaton vesz részt. Egyelőre nem tudni, hogy elég jó fizikai állapotban van-e ahhoz, hogy akár már a hétvégén pályára lépjen a Cagliari ellen

- szerda 21:00 Este 22:00-kor landol a Milánóban Aquilani gépe. 23:00-kor találkozik a játékos Adriano Gallianival, hogy együtt koccintsanak a szerződésre az alelnök kedvenc éttermében, a Gianninóban. Holnap reggel Aquilani orvosi vizsgálaton vesz részt, utána pedig aláírja szerződését a Milanhoz.

- 16:40 Aquilani kölcsönbe kerül a Milanhoz, de amennyiben legalább 25 tétmeccsen pályára lép a szezonban, a Milan 6 millió euróért végleg megvásárolhatja. A játékos holnap már együtt edz új csapattársaival Milanellóban.

- 16:15 Újságírók arról faggatták Gallianit a megegyezés híre után, hogy Aquilani lesz-e a beígért Mr. X. A transzferguru válasza: "Egy nagyon jó képességű játékost igazoltunk, aki segíteni tud a klubnak. A Milan átigazolási szezonja még nem ért véget, bár nagyon közel vagyunk az utolsó fázishoz.” – közölte a La Gazzetta dello Sport Gallani szavait.

- 16:00 Sikerült mindenben megállapodni, így immár semmi akadálya, hogy Aquilani a Milan játékosa legyen. A középpályás már ma este Milánóba érkezhet, holnap pedig orvosi vizsgálaton vesz részt, hogy aztán aláírja szerződését új klubjával.

-15:15  A milannews.it cikke szerint még folynak a tárgyalások Liverpoolban, de a Milan játékosok már úgy beszélnek Aquilaniról, mint csapattársukról. Milanellóban edzés közben a játékosok közt az új érkező a téma.

14:00 A milannews.it szerint, amennyiben Aquilani a Milanhoz szerződik, a 14-es számú mezben szerepel majd, amit a Juventusnál is visel. Korábbi klubjaiban a 4-es és a 8-as mezt is hordta, de ezek a Milanban foglaltak (Van Bommel illetve Gattuso)

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-08-29)
Megtekintések száma: 170 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018