Péntek, 2018-11-16, 0:14 AM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki nyeri az Európa-Ligát
Összes válasz: 14

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Milan-Lazio – Reakciók

MASSIMILIANO ALLEGRI

„Régóta nem játszottunk együtt tétmeccsen, a válogatottak csak most tértek vissza, ezért a csapat együtt csak csütörtökön tudott készülni erre a meccsre. Mark Van Bommel például már nem húsz éves és csak szerdán tért vissza a holland csapattól , de így is jó teljesítményt nyújtott. Elégedett vagyok Auilani és Nocerino játékával is. Játszhattunk volna jobban is, de a második félidőben így is sok helyzetünk adódott. Sokszor szereztünk labdát, de sajnos sokszor engedtük kontrázni a Laziót. A vendégek sok gondot okoztak nekünk, támadásban rendkívül erősek. Megállapítható, hogy egy ilyen hosszú szünet nem tesz jót nekünk. Hamarosan újra formába lendülünk. Ahogy látszott is ezen a meccsen, még rá kell találnunk a tavalyi formánkra védekezésben. Boateng jól van, Gattusót még meg kell vizsgálni.”

MASSIMO AMBROSINI

„Nehéz helyzetbe kerültünk az elején, de jól reagáltunk. A Lazio megérdemelte a vezetést, mi nagyon gyengén kezdtünk. A második félidőben már uraltuk a meccset és sok lehetőségünk adódott, ezért nyernünk kellett volna. Sajnos nehezen találtuk a ritmust, de ez betudható annak, hogy régen játszottunk tétmeccset, az edzések pedig nem készítenek fel eléggé a meccs ritmusra.

Minden Cassanóval kapcsolatos pletyka értelmét vesztette a nyár végére. Antonio rátalált arra a hozzáállásra, ami elengedhetetlen a jó szerepléshez.

A keddi Barcelona elleni meccs nem egy mindent eldöntő találkozó lesz. megyünk és játszunk egy jót, élvezetes meccsre számítok.”

ALBERTO AQUILANI

„Kicsit elfáradtunk a végére. Ez ilyenkor normális, hiszen ez volt a szezon első tétmeccse és nagyon meleg volt a stadionban. kaptunk két gólt az elején, de remekül reagáltunk. magabiztos vagyok a jövőt illetően.”

ANTONIO NOCERINO

„Ahogy idekerültem, azonnal éreztem, a Milan egy különleges csapat. Gyorsan kiegyenlítettünk, aztán sok helyzetet dolgoztunk ki és minden erőnkkel azon voltunk, hogy megszerezzük a három pontot. Most már a Barcelona ellen készülünk.” 

REZART TACI

„A Serie A továbbra is a legcsodálatosabb bajnokság. A Milan a világ legeredményesebb klubja, egy világmárka, ezért is fektetünk pénzt a klubba. Számomra a legjobb játékos Thiago Silva, a világ legjobb védője. Utána jön a kedvencek listáján Ibrahimovic.”

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-09-11)
Megtekintések száma: 164 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018