Csütörtök, 2018-11-15, 11:42 PM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki a legjobb játékos?
Összes válasz: 19

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Napoli-Milan: Nyilatkozatok a meccs után

Christian Abbiati

 

„Hét kapott gól három meccsen túl sok, de ezek közt volt pár találat, amikor balszerencsénk volt. Sajnos a vezető gólunk után rögtön egyenlítettek, hibáztunk védekezésben. A második góljuknál Cavani remekül eltalálta a labdát, jól helyezte. Erős lövés volt, de ha a rövidre kapsz gólt, az valahol mindig a kapus hibája is. Talán jobban ki voltak éhezve a sikerre, mint mi. Elkövettük azt a hibát, hogy hagytuk őket kontrázni, pedig tudtuk, hogy ez az erősségük. A Napoli jól kezdte az idényt, de még van hátra 36 forduló, az út még hosszú. Bennünk van az akarat, hogy megmutassuk, jobbak vagyunk ennél. A következő meccse sem lesz egyszerű, de hazai pályán játszunk és mi vagyunk a bajnokok. Nem adjuk fel.”

 

Clarence Seedorf

„Megpróbáltunk visszajönni a meccsbe, de nem sikerült. Gratulálnunk kell a Napolinak. Előre kell tekinteni, még nagyon sok van hátra a bajnokságból, ez csak a második meccs volt. Természetesen csalódottak vagyunk a vereség miatt, de a csapat jól játszott. Balszerencse, hogy a hazaiak rögtön egyenlíteni tudtak. Nagyon jók a kontráik, és ezt kihasználva szerezték a második gólt. Próbáltunk nyomást gyakorolni rájuk, mindent megtettük, ezért nem szabad túlságosan elkeserednünk. Szerdán ismét egy kemény meccsre számítunk.”

 

Walter Mazzari

"Ha őszinte akarok lenni, nem vagyok elégedett a látottakkal. A média dolga az eredmény értékelése, nekem a játékot kell néznem. Sajnos még mindig úgy lépünk pályára a komolyabb csapatok ellen, hogy túlságosan tiszteljük őket. Ha a legmagasabb szinten akarunk szerepelni, meg kell tanulnunk, hogy fejben hogy álljunk ezekhez a találkozókhoz. A túl nagy tisztelet és megilletődöttség látszódott most is az első 10 percben és a Manchester City ellen is. A modern futballban mindenkinek futnia kell, hogy segítse a társait. Ha három csatárral akarunk támadni, akkor keményen kell dolgoznunk. Ha a bajnoki címről kérdeznek, az azt jelenti, hogy a tabella elején vagyunk valahol, szóval remélem sokat kérdeznek még erről.”

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-09-19)
Megtekintések száma: 198 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018