Csütörtök, 2018-11-15, 11:48 PM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki nyeri az Európa-Ligát
Összes válasz: 14

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Nevek a következő mercatóra: Montolivo, Bendtner

A legelső, a jövőt érő átigazolási pletyka Montolivót érintette. Nagyon valószínű volt, hogy a Fiorentina eladja a középpályást, miután az kijelentette, hogy nem fogja meghosszabbítani 2012-ben lejáró szerződését. A Milan szinte az egész nyári szünet alatt érdeklődött a játékos iránt, sajtóinformációk szerint több, konkrét ajánlatot is tett a Fiorentinának. A Viola azonban elutasította ezeket, sőt elnökük kijelentette: ha Montolivo távozik, csak Itálián kívülre mehet.  A középpályás azonban annak ellenére, hogy számos klubbal kapcsolatba hozták a Stadio Artemio Franchiben maradt. A Mediaset információi szerint az olasz válogatott játékos szóban megállapodott a Milannal, hogy jövőre a Bosman szabály értelmében ingyen csatlakozik a Rossonerihez. A hírek szerint a korábbi Atalanta játékos négy éves szerződést kapna a Milantól, szezononkénti 3,5 millió eurós fizetéssel.

A legújabb jövőbéli pletyka a dán válogatott csatárt, Nicklas Bendtnert érinti. A több mint 30-szoros dán válogatott csatár érkezése már korábban is felmerült a Milan vezetőinél, hiszen Ibrahimovic mögé, amolyan "Ibra-pótlónak” folyamatosan keresett alternatívát a vezetőség. Végül a nyári transzferszezonban nem érkezett új befjező csatár a keretbe, úgy tűnt, hogy a támadóknál teljes a létszám. Ebbe az idilli képbe rondított bele a hír, miszerint Allegri mester nem nevezte a Bajnokok Ligája őszi küzdelmeibe a Milan legendáját, Inzaghit. Azt a játékost, aki 70 góljával Raul mögött a második legeredményesebb góllövő az Európai kupasorozatokban, ebből 46-szor a Bajnokok Ligájában volt eredményes. Pippo egy nyilatkozatában utalt arra, hogy számára nagyon fontos megelőzni ebben a versenyben a spanyolt legendát. Még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy eligazol egy olyan csapatba, ahol ez összejöhet neki… Allegri nyilatkozata szerint Inzaghi nincs olyan állapotban, hogy stabilan számítani lehessen rá a sorozatban.

Inzaghi mellőzésével szinte egy időben újra felélénkültek azok a pletykák, miszerint a dán támadó januárban csatlakozna a Milanhoz. A még jelenleg is az Arsenal tulajdonában álló, de már a Sunderland csapatánál kölcsönjátékosként szereplő, 23 éves támadó Allegri szerint ideális helyettese lehetne Ibrának.  Bendtnerért egyébként vélhetően a Portóval kell majd "birkóznia” a Milan vezetőinek, ha komolyan gondolják leigazolását az Arsenaltól.

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-09-04)
Megtekintések száma: 195 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018