Péntek, 2018-11-16, 0:11 AM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki nyeri az Európa-Ligát
Összes válasz: 14

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Pato biztosan kihagyja a hétvégi meccset


Az első vizsgálatok szerint Patónak a térdszalagja sérülhetett meg, ezért egészen biztosan ki kell hagynia a szombati Cesena elleni találkozót. Csütörtök délután újabb orvosi vizsgálatok várnak rá, hogy pontosan diagnosztizálják a problémát és meghatározzák a felépülés időtartalmát.

Adriano Galliani sem hagyta szó nélkül a támadó újabb sérülését: "Ma reggel találkoztam az edzői és az orvosi stábbal, hogy megbeszéljük, hogy 2009 óta miért sérül meg ennyiszer. 2008-ban és 2009-ben nem volt semmi gond. 10-12 játékosunk hiányzik jelenleg, ez nem egy könnyű időszak. Tavaly bajnokok lettünk, egy hónapja megnyertük a szuperkupát is. Isten bocsássa meg, hogy most nem repdesünk az örömtől.” – bosszankodott a vezető.

Pato kiesésével Filippo Inzaghi maradt az egyetlen bevethető csatár a keretben. Halvány remény mutatkozik arra, hogy talán Ibrahimovic már játszhat a Cesena ellen. Allegri erről korábban azt nyilatkozta, hogy egy meccs miatt nem biztos, hogy megkockáztat egy hosszabb sérülést, ezért alaposan átgondolja, hogy játszatja-e a svédet.

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-09-22)
Megtekintések száma: 303 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018