Péntek, 2018-11-16, 0:23 AM
AC Milan
 
Főoldal

AC Milan himna

Kérdések
Ki a legjobb játékos?
Összes válasz: 19

Statisztika

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Új kiemelt szponzor – Taci Oil

A  Taçi Oil Albánia legnagyobb olajipari cége a 2011/2012-es szezonban a Milan kiemelt támogatója lesz. A kapcsolat a két fél közt nem új keletű, a vállalat 2008 óta az albán Milan Junior Camp támogatója. A jó viszonynak köszönhetően a csapat kétszer is játszott Albániában barátságos mérkőzést, 2008-ban és 2009-ben.

A szerződés megkötésére ma délelőtt a Via Turatin trófeatermében került sor, ahol a klubot Adriano Galliani, az olajcéget pedig annak elnöke, Rezart Taçi képviselte. Jelen volt az Infront cégcsoport vezetője, Marco Bogarelli is.

„Ennek a szerződésnek a megkötése nem más, mint egy évek óta tartó  kiváló kapcsolat szorosabbra fűzése.”- mondta Galliani.

„Az olasz labdarúgás zászlóshajója, a bajnok Milan továbbra is a legkeresettebb olasz klub a nagyvállalatok körében, melyek szeretnék kiterjeszteni a piacukat. A megállapodás arra is rámutat, milyen jó az együttműködés a klub és a tanácsadó Infront között, mely cég továbbra is kulcsfontosságú a szponzori szerződések előkészítésében.” – zárta mondandóját az alelnök.

„Nagy élvezettel figyeltük a Milan teljesítményét és sikerét a 2010/2011-es szezonban.” – vette át a szót Marco Bogarelli, az Infront Italy elnöke.

„Ez az új megállapodás hozzásegíti a klubot ahhoz, hogy új piacokon, mint Albánia is népszerűbbé váljon. A cég számára kiváló megjelenési felület, mert a Milan erős márkanév.”

Rezart Taci, az olajcég elnöke folytatta:

„Szeretném megköszönni Adriano Gallianinak, hogy ebbe a lenyűgöző terembe szervezte az eseményt. Ugyancsak köszönöm az Infront elnökének,  Marco Bogarellinek, hogy létrejöhetett ez a megállapodás. Szeretném hangsúlyozni, hogy nekem ez személy szerint is hatalmas megtiszteltetés, ugyanúgy ahogy a cégemnek. Új kalandok várnak ránk Olaszországban, közösen a Milannal. Az AC Milan mindig is az erő jelképe volt a családom és jómagam számára. Az elhivatottság és a siker szimbóluma, azoké az értékeké, amelyeket a saját karrierem során én is fontosnak tartottam. Imádom az olasz focit, mely szerintem továbbra is a legjobb a világon. Bízom benne, hogy amellett, hogy a cégem új piacokon jelenhet meg, az szerződés egyben kezdete egy olyan korszaknak, melyben a külföldi befektetők komoly szerepet vállalnak az olasz labdarúgásban. Számomra Olaszország a világ legszebb helye, tele csodás természeti kincsekkel és történelmi örökséggel. A klubhoz kötődő érzelmi és üzleti kapcsolattól függetlenül is sokkal szívesebben hozom a vendégeimet ebbe az országba, mint Spanyolországba vagy Angliába.”

A Rezart Taci név sokaknak lehet ismerős, nem véletlenül. Ő az az üzletember, akit pár éve úgy emlegettek, mint a Milan lehetséges új tulajdonosát. Több hír is megjelent arról, hogy szívesen megvenné a klubot Berlusconitól. Végül a dologból semmi sem lett, de az érdeklődés megmaradt. Ezúttal cége révén igyekszik a nyíltan Milan szurkoló Taci segíteni a csapaton.

A megállapodás pontos részleteiről egyelőre semmit sem tudni.

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: dvsc15 (2011-09-10)
Megtekintések száma: 203 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Statisztika
Cikkeim [73]

Chat

Copyright MyCorp © 2018